New Holland Meerdere

288 New Holland Meerdere video's

NHSanderJD
Dit jaar mais rijen door J.M. van VLIET B.V. uit Ter Aar

Reacties

PieterH
Mooi filmpje. Wat is de reden dat alles aan de weg gelost wordt, verkochte mais of.. ?
NHSanderJD
Neej dan hoeven deze kiepers de weg niet op er komt een grotere kieper die het over deweg naar de boer gaat transporteren
manus
Kan je toch wel zien het verschil met aangedreven karren
massey-ferguson
Mooi wark zo.alleen een ding snap ik niet 😛 waarom zetten ze die leege kar er meteen niet onder en die ander met halfe vracht naar vooren laten rijden?
korteraar
Om de weg niet smerig te maken.
henry case IH
Mooi blubere 😄
ze rijde nie op de weg !
korteraar
Op de weg alleen wagens met kleppen of netten. Dit is mooi voor dit soort natte stukken of bij kleine boertje waar die schuitemakers te veel uitswenken met die dikke achterkant.
NHSanderJD
Frank hebben ze deze nou gekocht of huren ze deze?
landbouw
Dit zijn zeer degelijke wagen(tje)s .Onze loonwerker heeft er al 25-30 jaar 2 bollen en intussen ene 3 de waar ze alle mais en gras mee van het land halen .Ze hebben geen andere kippers .Maar vast rijden kennen ze bijna niet.
tractorquintentje
Paulussen rijdt niet als het nat is zeker 😃
fiat8294
Zeer goeie karrenonze loonwerker heeft er ook 4 al zeer lang nu vorig jaar nog een nieuwe record silagekar gekocht geraakt bijna overal door
fiat 666
Dat zijn tenminste silagewagens he met tractie,daar kunnen de nederlanders nog lang sukkelen met hun sleeptrekkers ervoor !
NHSanderJD
@tractorquitentje paulussen?
tractorquintentje
Loonwerker van tf'er landbouw 😉
korteraar
Koop karren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
0