Schlüter Meerdere

29 video's van @Schluterfan

Schluterfan
De echte fan weet waarom hij hierop blijft rijden...!

Reacties

schluterman
Weet ij het toch ook simon
Schluterfan
Natuurlijk Joris! Wat is nou leuker dan op zoiets rijden, elke keer weer genieten! Heb vorige week paar uren op een JD moeten rijden, bah, wat heb je daar nu aan... Je kan niet eens met de deur open rijden zonder dat ze in stukken vliegt.. Geef mij maar de rode uit Freising!
schluterman
Dat is zeker van de week vast gezeten met de super 850 en dan gewoon de compact 850 ervoor en blazen haha
fendtvariopower
Wat een geluidje 😄 mooi filmpje trouwens
sebas deutz150
Schluterfan ik vond het al mooi maar hou me op de hoogte voor wanneer de felttagen zijn wil het gewoon eens bij wonen en van de zomer hoop ik mijn auto rijbewijs te halen. dus zou mooi zijn om eens te gaan kijken. trouwens de mb trac/unimog felttagen lijk me ook leuk. zolang ze maar laten werken
schluterman
Prachtige film
schluterman
Sebas deutz150 waarscheinlijk 3/4 september 2011 schluterfreunde Nordhessen
tractorquintentje
Prachtig! dit is onbeschijflijk mooi filmpje!
machtig geluid trouwens in de schlueters! 😄
hendrikopstaele
Die tweede schluter klinkt beetje als een fendt 600 serie
sebas deutz150
@schluterman

is dat een Felttag ? ligt voor jullie en voor ons niet zo ver weg
RiK H
Donders mooi geluid
DETAIL_MAN
Echt geweldig filmpje, tis dat ik geen vervoer heb, maar anders zou ik echt wel een keer naar zo'n felttag gaan.
Deutz-5006
Echt een mooi filmpje en idd mooi geluid!, ik vind die schluters mooie machines en volgesmij ook wel kwaliteit?
williamJD
Dat schudden heeft ook weinig zin .
Jb26
😃 zit er nou ook nog vooras vering onder? 😃
Schluterfan
Joris, ik las ergens dat er ook een Feldtage zou zijn in Grabmuhle in 2011. Indien dat zo is zal je mij daar wel terug vinden volgens jaar denk ik haha. Maar het staat nog niet vast. In Grabmuhle komt oko nogal gouw van dat zeldzame spul af, en dat maakt het allemaal des te mooier!

William, die gasten doen dat voor de lol.

JB, nee onder die op de filmpjes zit geen geveerde vooras, onder de hele ouwe wel, tot ergens midden de jaren 60, die zonder 4WD dan, want vanaf 63 kon je ook 4wd krijgen op de Sjes.

Sebas, Nordhessen is niet zo ver ne, voor mij zo'n 500km geloof ik. Grabmuhle waar ik het over had ligt niet zo heel ver van München vandaan, dus tegen de 800km. Maar van die laatste is nog niets officieel bekent gemaakt. Nordhessen is begin september.

Trouwens over dat geluid, de eerste waar ze de uitlaat filmen als hij op de gaas drukt is eentje met MAN motor, die 2de die ze dan filmen is eentje met Schlüter turbo motor. Die laatste trekker die ze filmen die over het veld raast is er ook een met MAN blok. Maar voor mij gaat niets boven een puur 6cilinder Schlüter blok zonder turbo, daar komt pas wat uit 😃 !
sebas deutz150
Schluterfan is het een show waar de trekkers opgesteld staan of is een velddag waar ze aan het werken zijn met de beren ?
Jb26
Oke dus de geveerde vooras bestaat al heel lang.
Of zijn de fusees (hoe je het ook spelt) geveerd?
Vindt het wel intressant ook al kan ik het merk niet!
schluterman
Sebas ze doen er ook mee werken wel super mooi om te zien hoor.

Jb26 er zit een rubbere schijf in de fusees.
Schluterfan
Nordhessen is niet groot en speciaal, en ben dus niet geneigt om volgend jaar daarheen te gaan. 2 of 3jaar geleden was het in Grabmuhle, en heb toen wel vele mooie foto's gezien. Ze hakselden mais, landbewerking en dergelijke. Er was ook "Schlüterwashing". 2 dames in bikini wasten toen een Schlüter trekker, wat weer wat extra aandacht trok haha. Foto's daarvan staan ook wel op TF geloof ik.
schluterman
Ik ben er toen ook geweest simon
Schluterfan
Grabmuhle was best wel groot op de foto's gezien, en als de 5000 en enkele andere Profi's op af komen is het zeker een bewijs dat het de moeite is. Khoop dat het door gaat, dan ga ik zeker en vast daar heen denk ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
22
PUNTEN
0
WEERGAVES
0