Valtra 6250

2 Valtra 6250 video's

watermeloen
Hout uitslepen met een valtra 6250, de new holland op het eind van de film sleept ze naar een centraal punt waar brandhout klanten ze kunnen zagen. excuus voor het bewegende beeld maar het zat er vol stobbes.

Reacties

dookie
Mooi filmpje zal er wel flink an moette trekke als je grote bomen hebt ofniet ? die ts ziet er trouwes wel ruig uit 😃
watermeloen
Dank je, nee valt wel mee ze lijken heel groot maar valt wel mee, maar goed soms in de bochten verneem je het wel ja dan trekt de achterkant goed weg, maar die new holland is zeker ruig, alle eigen trekkers, een claas axos ( staan ook foto's van op tf) , renault cergos, en deze new holland hebben brede banden en een kooi maar zijn niet voor de bosbouw, en deze valtra hebben we geleend en die heeft beplating e.d. want anders kost het je banden en hier zitten bosbouw banden onder.
hall
Mooiste werk wat er is
watermeloen
Opzich op het gehobbel na wel ja!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
0