Zelfbouw trekker

20 Zelfbouw trekker video's

Fendeere
Men zelfbouw trekker met honda mtx blok,
aan het eind van het filmpje gaat het niet helemaal goed....

Reacties

guus hiddink
Zet de ehbo koffer moar kloar ha ha veur morgen
steft8000
Haha goed bezig 😛 en is dat van een brommer blok ?
Fendeere
Haha, ik hoop dat het zover niet komt, ging ook verder wel goed, alleen hij remt maar met 1 wiel dus dan krijg je dit soort taferelen, dus gas geven is machtig maar remmen is angst 😉
Fendeere
Nee een motor blok, 125 cc honda, nieuwe manier van het weide hek los doen 😉
GrolschZetor
Ahha DONDERS ding... wielen zullen er wel keer onder flapperen want die lagers kunnen nie veel hebben....Bij mij op werk doen die blagen vaak wagentje achter de qaud is ook altijd z'n feest....
Fendeere
Ik heb er machine lagers in zitten van, een aftakas, (geleiding die normaal onder de mestwagen zit) dus dat gaat nog niet zo snel kapot.
ik heb ook zelf de as aan elkaar gelast, gewoon met de pin, maar het gaat niet kapot. (zitten dan wel 4 machine lagers in) en ook een diff, van een zitmaaier.
joris ziengs
Profesioneel dus!!
Fendeere
Ik wou dat het niet kapot ging, dat is met tot nu toe gelukt, ik heb er nog 1 maar daar is een paar keer de achteras er onderheen gebroken. dat wil ik bijdeze niet hebben met 80 km/h lijkt me niet zo prettig.
steft8000
Knap gemaakt kun je ook schakelen ? hoelang ben je der mee bezig geweest dan?
Fendeere
Ja het is een schakel bak 5 versnellingen, linkervoet koppeling, rechts rem en gas, hand schakelen, en ben er bijna 2 jaar mee bezig geweest. zit luchtgeveerde vooras onder, luchtbalg uit een geveerde stoel. en zoals ik al zei, de snelheid ligt rond de 80, harder heb ik er nog niet mee gereden. kan nog wel harder.
steft8000
Zow dat gaat goed hard moet je nop banden op zetten kun je er beter mee opt bouwland rijden 😛
Fendeere
Zitten trekkerbandjes op.
steft8000
Oke kun je zo slecht zien zo
Fendeere
Ja idd, komt mede dankzij de snelheid.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
PUNTEN
0
WEERGAVES
1