Deutz-Fahr Agrotron M 620

21 Deutz-Fahr Agrotron M 620 video's

sebas deutz150
Hier gaat het goed maar de trekker had het er zwaar mee soms hij viel zelfs gewoon stil. en dan is de lol er gauw af als dat een paar keer gebeurd. sorry maar ik heb niks beters.

Reacties

RobDeutz104
Zo! daar gebeurt effe wat zeg!
Mispelaar
Was de grond zo zwaar 😃
Kareltje
Tijd voor een roterende 😃.
mf6290power
Nooit gehoort van veiligheids kappen??
sebas deutz150
Wat is dat, dit is veel makkelijker voor te smeren
Kareltje
Een spitmachine met roterende spades. Dit is een krukas, maar die trekken zwaarder. Een roterende loopt alleen wel wat sneller vol.
LEON-DEUTZ
Ha sebas!!
mooi hoor!
lekkere grond in de breeweg, haha
Joop3
@sebas deutz150
Als ik dat filmpje zo bekijk wordt het tijd dat er eens echte MB-Trac pk's in Zeeland geintroduceerd worden... 😃
Als jullie nu zorgen dat beide SH30's het doen deze herfst, en een keer een zaterdag én zondag doen, dan is het het overwegen waard om eens met de trekker naar Zeeland te komen....
sebas deutz150
Doe maar niet dan staat er dadelijk alleen maar andere groen in zeeland 😃. je kan toch beter deze rommel oprijden dan zo mooie MB. ik moet teleur stellen wij rijden hier op zondag geen mais. maar tot op heden hakselen wij altijd vrijdag en zaterdag. tis een dure hobby om je MB ff naar hier te halen. jammer dat we niet wat dichter bij wonende.
ik wil misschien 'zelf' nog een dx 6.50 kopen die zijn wat goedkoper als een mb. als er een mb komt dat moet het ook gelijk een 1300, 1500, 1600 zijn anders schiet het ook niet op. maar dan vallen die deutzen dadelijk zo tegen 😃
John Deere 6600
@sebas deutz150

is die spitter van jullie zelf
sebas deutz150
Ja klopt van het jaar gekocht deze week hopen we het laatste te kunnen spitten.
mdoornekamp
Je rijdt hier wel aardig snel. Ik dacht dat je met roterend maar 2 km kon rijden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
PUNTEN
0
WEERGAVES
276