Fiat 160-90

18 Fiat 160-90 video's

jouwstra
Zo daar was die dan...

Reacties

fendt926power
Echt dik brullen, dit zijn de echte fiat's maar ik mis eigenlijk het turbo fluitje 😉
Mispelaar
Haha ja en een moterklep.
jouwstra
@Mispelaar

die had ik eraf gehaald voor de montage van de rvs pijp, kon niet wachten.... 😃
jouwstra
@fendt926power

de turbo hoor je alleen bij stationair toerental das wel wat jammer idd..
S Schenning
Ha ha die moet er voor werken, hoe diep staat de cultus hier, heb de fiat genoeg gewicht om de cultus aan te kunnen. Mooie machine die vaderstad!
jouwstra
@S Schenning

hier staat de cultus op 3, dat gaat prima zo het land ligt er mooi bij. Het vermogen kan die goed kwijt nu maar er moeten geen heuvels zijn dan gaat ie bokken. Gelukkig heb ik maar 1 perceel de rest van ons land is vlak..
S Schenning
Wat is stand 3? Bij de topdown moeten we van die ringen om de cylinders zetten voor de diepte. Ha ha je mag wel effe in het najaar langs komen hier met die fiat, heb nog een paar klei stukken met heuvels die losgetrokken in 28 cm diepte moeten worden, net its voor de fiat?:D
fiat 666
Beretrekker!
fiat350
Machtig!!!!
fiat 666
Mooiste filmpje ooit op TF!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
1
WEERGAVES
2