Fella maaier

3 Fella maaier video's

Mengeledriver
Fella SM 310 TL KC aant maaien. Een machine met een perfecte bodemvolging, geen v snaren maar een tandwielkast voor de maaibalk en kneuzeraandrijving en een krachtige kneuzen. Er staat weinig gras op't land in het filmpje, maar anders komt er een beste straal gras achteruit.

Reacties

me
Dat gaat donders zeg .. Mooie gewas ook zo ... goeie onderhousvrije machientjes dus 😃 ?
Mengeledriver
Jep, slechts een paar draaipunten enzo, een degelijke bok en een goeie aandrijving.
Favorit614
He Paul eigen maaier? of een oud beestje achter de kant weggehaald
Siebenga
Ik ben niet echt onder de indruk.. 😛 bij andere maaiers lijkt het meestal wat rommelig omdat er vaak naar binnen legger bij zitten. Onze maaier doet het bij deze maaier vast niet aan onder
MaartenMandemaker
Dezelfde maaier als wij hebben. hebben dit jaar net dezelfde weer gekocht. bevalt ons heel best. heel goed maaibeeld en lekker degelijk gebouwd. maar waarom geen breedspreider paul?
me
Dit is zeker de schijvenmaaier 320 ? ..of een trommel 310 ? .. Schijvenmaaier is in aanschafprijs bij de fella aanzienelijk goedkoper 😉 !
Mengeledriver
Dit is breed zat, onze frontmaaier gooit het net tussen de wielen, dus achter breed heeft niet zo heel veel zin. Als je een frontmaaier met breedspreid hebt dan rij je over't gras heen, dat is ook niet bevordelijk. Daar krijg je zand van in het voer. Dus achter ook geen breedspreid. Hij gooit het nu strak tegen het gras wat nog gemaaid moet worden.
Mengeledriver
Achter een schijvenmaaier, 310 breed.
Voor een schijvenmaaier, 300 breed.
Siebenga
Trommelmaaier met kneuzer? Zijn die er bij Fella? of waar dan ook 😛
MaartenMandemaker
Kan de 716 de combi mooi de baas paul?
Mengeledriver
Ja best, laatst 1e snee, zat er dik op, kneuzers op 3/4 en dan ging reed ik tussen de 13,5 en de 16/17. Harder kon niet want dan viel je van de stoel. Bij die boer zit er altijd extreem veel gras op en het gras is extreem vet en er zitten veel suikers in. Kun je goed merken als je het hakselt.
Maar deze combi heeft de 160 pk wel nodig, kan mooi zo. We hebben ook een 716 van '04, die is iets feller. En nog een 818, die speelt ermee. Kneuzers er vol in en dan kun je hem nog niet stil krijgen.
Mengeledriver
Ohw, we hebben ook een andere frontmaaier, een SM 300 of 310 SL KC dacht ik. Heb ik ook een filmpje van geplaatst, door de sneeuw maaien met de 716 en daarachter een Combiwagen, 1800.
maartendankers
Het is half tien 😃
Mengeledriver
Ja, ik ga naar de keeet. www.dekeeet.tk
MaartenMandemaker
Jah wij hebben dezelfde achtermaaier, en dit jaar voor het eerst ook met frontmaaier erbij. bevalt ons erg goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
5