Lanz Bulldog Meerdere

15 Lanz Bulldog Meerdere video's

dreamshot
Oogstdag Groote Modderkolk Loenen Veluwe
Demonstratie Lanz Bulldog

De tractoren met gloeikopmotor zijn geproduceerd van ongeveer 1921 tot en met 1955 in diverse modellen en series. De tractoren met gloeikopmotor waren zeer geliefd vanwege de grote kracht, eenvoud en betrouwbaarheid, maar ook vanwege hun robuustheid. De tractoren liepen behalve op diesel ook op petroleum, afgewerkte olie en nog meer brandbare stoffen.
Begin jaren vijftig was de gloeikopmotor ten opzichte van de concurrent sterk verouderd en was de vraag naar deze tractor dan ook veel minder.
In 1955 werd Heinrich LANZ Mannheim AG overgenomen door John Deere. In totaal hebben ongeveer 250.000 Bulldogs de fabriek in Mannheim verlaten.

Beschikbare Formats
Webcast: Basic Quality ...
Screencast: Standard Quality
Broadcast: High Quality
Footage ordering: stockshot.nl/dutch/management/…

Credits
Webcasted by: TVGreen.nl/
Produced by: Fauna Film B.V (faunafilm.nl)
Stockshots: Stock Shot (stockshot.nl)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
239