Fiat 312 R

7 Fiat 312 R video's

guy
Aant gras harken met de 312R, ideaal werkje

Reacties

brother3428
Prachtig, super mooi filmpje!
rudy
Hier zie den 312. als wij vroeger samen reden reden we in tegengestelde richting van zoals jij nu rijd.de lagen naar buiten toe .In welke versnelling rij jij Guy?
guy
@rudy

Wel Rudy, bij de laatste keer openschudden heb ik in dezelfde richting gereden, de molen draait dan omgekeerd, dus tgras lag naar buiten toe, kon wel niet anders dan zo beginnen of de rel laag helemaal tegen de kant. Kgeef toe dat ik zelf ook nog wat moeten zoeken heb want in dit jong gras durfde het wel eens stroppen... Mn pa heeft vandaag samen gereden en hij heeft ook gereden zoals jij zegt, een keer kloksgewijs, en dan tegenkloks een laagje tegen. Maar dan zijnt grote lagen hoor!
rudy
@guy
wij reden klokwijs voor samenrijden ,was dan wel meestal om te pressen ,geen laag er tegen want dat zou teveel geweest zijn voor de presse.Denk dat die van ons zelf nog een iets breder was zodat de lagen nog dikker lagen.
guy
@rudy

Deze is inderdaad niet breed, maar voor de pres hoeven w eons geen zorgen te maken, hij rijdt met het grootste type welger, die kan wel wat aan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
8