John Deere 7R serie

7 John Deere 7R serie video's

GTPcom
verwijderd

Reacties

Deeretown
Die nieuwe 7R is toch wel een "knap ding" geworden. De 6R mag er ook wezen. Zijn er al gebruikers(ervaringen) hier in Nederland bekend?
NewHollandErik
Wat versta je onder knap? 😛
john deere 7810
Mooi model
JD6930
@Deeretown

De 6R wel, ofja van John Deerer dan. Er zijn 4 6R's in europa getest afgelopen jaar bij gewone boeren/loonwerkers ionder de normale omstandigheden, die boeren/loonwerkers hadden regelmatig contact met de fabriek en er kwam ook om de 2 weken iemand van de fabriek op bezoek om dingen te bespreken als ik het goed heb gelezen. Mij lijkt dat de 6190R was het volgensmij die al enige tijd in de Flevopolder rond rijd daar ook bij hoort aangezien die ook voor te testen hier in NL rond reed.

Als we het over de 7R hebben. Niet voor reclame bedoeld, alleen om te laten zien hoe snel het kan gaan:

rond 30 augustus is de eerste 7R, een 7 230 R, bij Geert-JandeKok BV afgeleverd. Dat was een demo. Deze trekker heeft alleen nog maar in Almen gestaan in het eerste weekend dat de trekker hier was. Deze trekker is nu al verkocht en zal denk ik al wel bij de gelukkige eigenaar rond rijden aangezien deze 1 week geleden weer vanuit Esbeek naar Bladel is gegaan en daar kalar stond vor transport naar de nieuwe eigenaar.

Een demo trekker zonder demo gedraaid te hebben dus. Ook bij Vervaet is als ik het goed uit de reactie's onder foto's hier op TF heb begrepen de 1e verkocht en rijd die al rond.

Zo snel kan het gaan! 😉
Het zullen dus wel goede trekkers zijn! ;)^6R ook trouwens, hier al enkele verkocht en ingekocht. Aantal noem ik nog niet. Het is dus wachten tot ze eindelijk uit hun herfstslaapje worden bevrijd en de fabriek verlaten om aant werk te gaan. 😉
JD6930
@NewHollandErik

Het tegenovergestelde van lelijk 😉 😃
Deeretown
@JD6930Bedankt. Betreffende testen buitenland, had er ook al iets van gelezen in "De Voor".
JD6930
@Deeretown

Kan goed ja, daar heb ik het ook van. En heir op TF heb ik foto's gezien van een 6R in de flevopolder, vandaar dat. Enja, ik woon bij de Kok om de hoek en heb er stage gelopen en kom er bijna iedere dag alsk van men werk terug kom langs, en draai dan wel eens af om het laatste nieuws te horen en de niewste machines te zien en wel eens een foto te maken. 😉
Kareltje
Die 6190r heeft een poosje bij Erf BV gedraaid. Overigens is deze nog gewoon met oude aq bak. Er zijn op TF ook wel gasten die erf BV werken.
1455ihpowerzz
JD6930: jij kan helemaal niet zeggen of het goede trekkers zijn, eerst kijken hoe alles is na 5000 uur. Het zijn trouwens wel mooie trekkers vindt ik!
maartendankers
@Kareltje

Die 6190r heeft eerst het hele jaar bij een andere boer gedraaid daar in de buurt. En pas toen die bij erf kwam zijn er foto's op internet verschenen.
Kareltje
@maartendankers

Dat weet ik, ik zeg ook niet dat het niet zo is 😉. Klasgenoot van mij heeft er wortels mee gereden. En die was er helemaal leip van, wat een trekkracht. Maar heeft die bij Van Woerden gedraaid? Daar heb ik hem ook wel eens zien rijden.
maartendankers
@Kareltje

Oke, ja waar die verder heeft gelopen weet ik niet hoor. Heb dit ook weer van iemand anders 😛 (@robinbos)
NewHollandErik
@JD6930

Quote:
Het tegenovergestelde van lelijk

Oke. Dan vindt ik hem verre van knap..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
3