Case IH Maxxum MX 135

16 Case IH Maxxum MX 135 video's

caseenergy
Zonder enige moeite crusht hij de bevrore laag. ja 135 pk? so what pure krachten.

Reacties

SJB533
Ik, valtra6200 en KHD Deutz-Fahr hebben dit object verplaatst van Tractoren Case MX 135 naar Tractoren Case IH Maxxum MX 135 (Ploegen / Eggen)
monteurtje
Is maar een kleine versie van de frees en daar kun je met 100pk ook nog goed meet uit de voeten... als is zo'n mx135 mel mooi spul om mee te werken 😄
caseenergy
@monteurtje

het is toch nog een beste frees hoor deze kan volgens mij 17cm doorsnee hebben.
fiatjuh
Waarom doe je die grond nu fresen?,ik zie erook niets geen wortels inzitten die kapot moeten
caseenergy
@fiatjuh

het moest bouwklaar gemaakt dus ook gelijkgemaakt.
alleen doordat het nu zo hard aan ut vriesen is kan je het niet gelijk maken alleen met de bak. want je krijgt plakkaten van 10cm dik. doordat het nut gefreesd is is het mooier vlak teleggen plus een normale frees zou het niet fijn vinden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
2