Fendt 820

295 Fendt 820 video's

Valtrapowerr
Fendt 820 met brulpijp. 30-04-12

Reacties

zetor4ever
Haha, gelijk maar ff een filmpje gemaakt? 😃
mooie lucht om een filmpje te maken 😉
japie82
Die herryschopper was bij ons thuis ook goed te horen! 😄
Valtrapowerr
Haha ja Cris had het erover dat ik dat maar moest doen, oke dan doen we dat 😄

haha mooi toch 😛
deutzfancrissie
Goed gedaan!!!:D terug ook nog gehoord ahha toen ws ik me ff gas los en weer vollepijp bruluuuhhh:D
Valtrapowerr
Hahah nee terug niks gehoord, waar was je heengeweest dan?
japie82
@Valtrapowerr Ik vermoed Culemborg
deutzfancrissie
Aha goed geraden 😉 ahh ik dag ik zal hm is fff goed laten hooren aan jouw rijk:)
Valtrapowerr
Oke 😉 haha maar ik hed em smiddags niet meer gehoord.
deutzfancrissie
Owke dat was rond kwart voor 4 geloof ik
japie82
@deutzfancrissie Ik zag daar ook zo'n Fendt 820 met zon ding op het dak staan, vandaar dat ik dacht dat het wel dezelfde zal zijn.

hoeveelste ben je eigenlijk geworden?
deutzfancrissie
Japie82 he ja dat klopt dat is de zelfde fendt geweest ja.
ja het is een heel verhaal. maar ik heb zelf niet getrokkenn daar ben allen met die gasten me geweest want ik zit niet in dienst bij gm damsteegt ik verhuur me zelf er wel eens en ik ken die jongens daar goed dus vandaar dat ik me was geweest.

maar het was dus zo ries moest als 1e trekker proeftrek nouw dat was echt met 2 vingers in zn neus toen ging die ietsie zwaarder toen ries weer een rondje gereden in die tijd waren er weer een paar geweest maar die kwamen maar net door de 80 meeter heen dus toen besloten ze om iets lichter te zetten ries weer proeftrek ja en weer trok die een dikke full pull ja toen gelijk weer zwaarder gezet weer rijden en toen wast gewoon helemaal niks ja als hun iedere x die sleepwagen anders afstellen weet je ook nie meer precies wat je moet doen;) mar hij was 7e geworden geloof ik van de 16 ofzo dusja viel opzich nog wel me. maarja hij had schik voor 10 want hij mocht wel 3 x rijden dat maak je ook nie veel mee dus de schade van herwijnen weer ingehaald.
Tijmentje
Aardig gank

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
3