International 745 XL

25 International 745 XL video's

Thommie
De inter op vrijdagavond, hier een té lichte versnelling, hij heeft het hier niet zwaar, later ging het beter met een full pull!

Reacties

mooiwar
Klopt niks van van die trekker trek want die vent draait hem de hele tijd omhoog of omlaag of die deutz duwt hem aan.
was geen donder an vond ik alleen het bier smaakte goed
Thommie
@mooiwar Klopt ja, daarom is het ook geen officiele wedstrijd met deze sleepwagen, ze bepalen zelf hoe zwaar het gaat, ga je goed, word het zwaar, ga je slecht, dan doen ze hem lichter. maar dit is toch voor de fun.

Haha, dat mag ik geloven.
edwin 283
@mooiwar

Haha dat smaakte zeker goed en afgelopen vrijdag ook 😃.
mooiwar
@edwin 283

haha ja ze smaakten heel best haha
tone29
@Thommie versnelling 1e keer was best goed. had je de gewichten die je voorop hebt achterop had gegooid dan was je een heel eind verder gekomen. ik met onze 856xl dacht in vragender van ik doe hem in schildpadje 2 (30 km bak) trok hem zo naar de fp heen met 350 kg gewicht achterop. over de achterbeentjes erover.
SJB533
@tone29
Gewichten Tom? Is dat geen holle bak?

En je hebt ten dele maar iets aan gewicht achterop. Als je zeker weet, dat de voorpootjes al gauw geen nut hebben, laat ze maar hangen. Komt er veel meer druk achterop, dan wanneer je alles domweg op je steigerbegrenzing meubelt 😉
tone29
@SJB533 volgensmij is het wel een gewicht hoor.
maar natuurlijk niet te veel gewicht achterop pakken zodat die op de peutjes van de begrenzer sleept. had ik geluk mee. beter achterop dan voorop. in vragender kwam mijne voor iets op dan ist tog goed! en t gewicht was 4490 kg 😃
SJB533
@tone29
Opletten bij natuurkunde (hoofdstukken over krachtberekeningen) 😉 Gaat om t draaimoment. Daar kun je extra druk (=uiteindelijk weer grip) uit halen 😉
tone29
@SJB533 dat zit helaas niet meer bie mien pakket in begrepen. maar volgendjaar sta ik op de baan met de 10! nieuwe koppeling erin en knallen met die kroam 😃
Thommie
@SJB533@tone29Het gewicht is zo'n 90 kilo, maar ik wil 3,5 ton gaan rijden dus waarschijnlijk moet het er af en het moederblok ook, kheb weinig verplaatsbaar gewicht, al gaat het nu wel beter met 600's denk ik.
tone29
@Thommie ohjah. ik had ook het moederblok en spatboren eraf gehaald en de tank bijna leeg. scheelt wel een aantal kg en toen kon ik precies 350 kg gewicht achterop gooien en woog ik 4490 kg.
Thommie
@tone29 Oh ja, jij hebt toch ook 4wd? en welk type is dat? 3,8 ton gaat zowiezo wel lukken bij mij, dat wordt hier in de buurt het meest gereden.
tone29
@Thommie case international 856xl met 4wd jah. in de 4,5 ton. altijd wel een drukke klasse.
Thommie
@tone29 Okee, ja altijd veel deelnemers in die klasse's!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
PUNTEN
0
WEERGAVES
11