Deutz-Fahr Agrotron M 620

4 video's van @johan6475

johan6475
Landklaarmaken bij m'n stage

Reacties

rickjd
Gaat wel mooi toch? Heeft hij n beetje mooie trekkers? Ik heb ook alles weer gefreest van t jaar op n bunder of 6 ofzo na van de 50 . En moet als goed is van de week nog 2 ha. En vandaag nog wat paden gefreest met de ts115 mooi al die hoekjes afrijden die nog gedaan moesten worden 😃
johan6475
@rickjd Zit mooi spul tussen hoor rick, maar een Deutz is nog steeds geen MF 😄 Okee kijk eens aan, je bent nu bijna specialist frezen. Je bent heel veel 'ziek' geweest op school of niet? 😛 Zaterdag avond nog naar de paardenmarkt?
rickjd
@johan6475
Nee valt mee. Ik ben vorig weekend zaterdag begonnen. zondag gefreest. maandag ochtend/middag bedrijfs hulp gefreest. S'avonds ik gefreest. en toen woensdagavond gefreest, donderdag en vrijdag was ik vrij dus ook mooi frezen 😃 Vrijdag heb ik t afgemaakt. Ik ree in nieuwehoorn daar op zo'n stukkie van iets van 1 ha. 5,6 km 😃 Donders hard. gaf 1.65 ha per uur aan. alleen veel draaien. Laatste baantje begon het te gieten. Ik met die 6030 over zo'n bospaadje naar huis. Jacob zei neem de toeristische route maar 😃 Naast Cornet langs dat bos. Aan de andere kant langs de raverse hoek was het heel krap en om nou op je 15e met n 3,50 meter brede machine om 5 uur s'avonds door nieuwehoorn heen terijden is ook niet alles 😃.
rickjd
@johan6475
ben ik al 4 jaar 😃 frees al sinds groep 8 . alleen vorig jaar ook alles al gefreest behalve 1 donders grote hoek van 0,1 ha 😃 was wel jammer kon ik niet zeggen ik heb alles gefreest. 😃 Ik ga vrijdag zaterdag en zondag naar de de paardemarkt. begin van de avond met n groep van 15 ofzo naar de kermis en later beetje naar die tenten enzo. En dan met ze alle in de keet behalve roy 😃
johan6475
@rickjd Kom is ff op facebook, moet je ff spreken haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
1