Onbekend Meerdere

125 Onbekend Meerdere video's

PascalStruijs4440
Ging al veel beter als in schijf. schade aan de trekhaak constructie. vanavond even kijken naar verdere schades aangezien hij veel olie lekt aan de achteras.

Reacties

boerekebart
Mooi filmpje pascal, maar toch nog net een te hoge versnelling en mss ook iets teveel profiel op de achterbanden. want hij ging opt laatste echt gwn achterover kantelen. 😉
PascalStruijs4440
@boerekebart de versnelling in de tweede trek was niet echt verkeerd, ik dacht dat hij het wel bol kon werken tot het eind.
boerekebart
@PascalStruijs4440
ja, was niet zo'n heel slechte gok. wat is er nou precies mis aan je achterbrug? toch niet er bijna af getrokken, hoop ik? wanneer komen er stickers op?
SimonD
Inderdaad mooi filmpje. Tof als je het verloop van de reeks wat kunt volgen 😄!
tractorquintentje
@PascalStruijs4440 waren het nu enkel kapotte breekbouten? 😛
dik zonde xD hij ging net zo mooi 😛
PascalStruijs4440
@boerekebart net even gekeken waar de olie vandaan kwam en het lijkt er gekgenoeg op dat het via de pijp van de vuldop komt. verder wat staal van 20 dik krom getrokken en wat m12 bouten doormidden gebroken. stickers wacht ik nog even mee.

@tractorquintentje hij ging zeker mooi!
tractorquintentje
Ik stond naast deze filmer foto's te maken trouwens haha 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
0