Fendt 612

89 Fendt 612 video's

Niek1988
En de slep zelf..

Reacties

Siebenga
Staat echt rap stil in die laatste meter
Niek1988
Jep ze gooiden het mes erin en t was klaar
Siebenga
Kut wagen dus..
tractorbouwer
Nog prijs gehaald?
RuudBus
Versnelling hoger rijden? dan wil die hem wel eens wat verder trekken en als je dan vermogen blijft houden trek je hem er wel door.
Niek1988
Wagen afstelling was inderdaad kut! Ik weet niet denk dat een versnelling hoger best gekund had maar uit ervaring wisten we ook dat hij dan helemaal onderuit gaat zodra de messen erin gaan en als ie dan door de E gaat ist graven.. Zo hou je net iets meer gang hadden wij het gevoel..
Niek1988
@tractorbouwer

1e plaats. Stond 2e maar de nummer 1 had 0,2 pk te veel voor de rem dus plaatsje opgeschoven en gelijk geplaatst voor het NK
Jeroen1988
Slechte afstelling ja, tandje hoger dan was ik wel verder gekomen ja

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
208