Case IH Puma 180

585 video's van @tractorfreek

tractorfreek
Case IH Puma 180 met New Holland BB9060 grootpakpers. Loonwerken Vincent Fernand uit Nazareth, België.

Reacties

hoekske
Bedrijfsklassen of hadde ze liever een steyer gehad?
tractorfreek
@hoekske

Tbedrijf rijd enkel met Steyer, dit is hun eerste Case dus daarom in de Steyer kleuren.
Leo-NH
Ze hebben altijd over die domme nederlanders dat wij nog geen tractiekarren hebben aangeschaft. maar volgens mij moeten de belgen nog de airco knop zien te vinden.. Waarom heb je dat achterraam open? Allemaal stofman
sven-fendt
@Leo-NH
Hier zie je veel dat ze met de achterruit open rijden hoor, ook al zit er airco in ;p
samie
Wat is eigelijk het verschil tussen een 1 assege pres en een 2 assege pres
JD boy
2 assige zijn soms de balen groter
Leo-NH
@JD boy Volgens mij gaat het meer om de gewichtverdeling. 1 assige is zwaarder op ze wielen dan een 2 assege. heeft niks met de grote te maken!! je kant alle types in 1 assig en 2 assig krijgen!
ErDee
Bijna alle types. Maar waarom kopen ze dan een CaseIH als ze precies dezelfde trekker maar dan in Steyr uitvoering hadden kunnen kopen, nu betalen ze ook nog voor de speciale verf.
Kareltje
Bij persen kan het zeer verstandig zijn om het raam open te hebben. Horen wat er gebeurt is nog de beste preventie. Met het raam dicht hoor je niks en ben je altijd te laat.

Het verschil tussen een assige pers en twee assige pers is een as. Soms is het leven gewoon heel simpel. Verder geen verschil.
steyr9079
Warom dan nie gewoon een steyr cvt 6180 kopen dan hedde precies dezelfde maar steyr
simon369
Zal wel een occasie geweest zijn die bij de dealer stond. Hebben normaal nog een case cvx 170 lopen ook, deze wouden ze ook enkel kopen indien hij werdt overgespoten in het zilver (steyr special edition).
jurgenkrijt
Naar mijn weten is de Newholland BB9080 alleen maar met 2 assen een een BB9060 of kleiner 1 as
JD boy
@Leo-NH

maar je hebt balen die niet hoog zijn, zoals bij hooi vaak, dan is dat bijna altijd een 1-assige hoor
Kareltje
@jurgenkrijt

Ik weet niet waar je het op baseert, maar dat is echt grote onzin. De BB950 zal je vaker met dubbelas zien dan een BB980. Google het maar eens....
Kareltje
@JD boy

Heeft er niets mee te maken. Een tandemas is veel stabieler en doet minder schade aan de ondergrond. Daarom zie je vaak op gras een tandem en in stro een enkelas. Aangezien het gras nog een keer moet groeien is een bodemdrukverdeling meer van belang. De tarwe moet alleen nog maar onder gewerkt gaat worden en dan is het niet zo erg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
1