Zetor 5341

4 Zetor 5341 video's

jippe
Ik ben aan het mestrijden met de zetor bij ons achter op het land

Reacties

jippe
Kort filmpje en op dat moment begon de pomp van de mesttank raar te doen, uiteindelijk bleek dat er een lager kapot was gegaan. 😞
fan van JD
Nou kel, das ok mar n dieselolietonneke, kon je lang rijde voordat je da stuk vet hebt
Wim3065
@fan van JD

Wat een prachtige reactie 😄. De 'jeugd' verwacht blijkbaar dat iedere landbouwer met een 16 tonner etc rijdt... Als je je zo uit de slag kan helpen en niet veel hectares hebt, waarom zou je dan groter kopen? Het rendeert zelf niet... En met zoiets kan je zeer vlug het land op, niets dan voordelen!
gudo
Hebben jullie nou oorkappen op?
Ronijn
Jammer dat je door die oorkappen dat geweldige gebrom van die zetor mist.. Maar zitten er lagers in zo'n bemestertje dan? Zijn toch eigenlijk alleen maar golfplaten met wat cilinders?
fiat315
Volgens mij kun je het lager beter niet vernieuwen maar een andere bemester aanschaffen. Deze zijn namelijk niet meer toegestaan. En de boete's zijn hoger dan een gebruikte bemester.
fordmajor
@fiat315 waar staat dat?? want het mag namelijk nog wel !
jippe
Ja ik heb oorkleppen op nee de lagers zitten in de motor van de pomp voorin de tank, en nee ik weet niet of ze verboden zijn, en ja het is weinig land en nee we kopen geen grotere tank want het gaat prima voor een beetje land we gebruiken die tank bijna nooit
marien jd fan
Wil nog prima zo ja en wel meer is verboden 😉
jippe
@marien jd fan helemaal mee eens! 😉 😃
mooiwar
Langs welke snelweg is dat?
jippe
Langs de A8 in oostzaan is het 😉
jippe
@Wim3065 me vader vind dat een mooie reactie
fiat315
Ik was ff uitgegaan van zandgrond daar moet sinds 1 januarie van dit jaar mest in de grond worden gebracht. daar is deze bemester of een sleepvoet dus niet meer toegestaan. Zie nu dat het Oostzaan is en dus waarschijnlijk klei. daar mag mest in of op de grond aangebracht worden en mag het dus nog wel.
fiat315
@fordmajor in de achterhoek waar het waarschijnlijk zand is mag het dus niet.
hetlnvloket.nl/onderwerpen/mest/….
Valtra-Fordpower
@jippe Waar zit dat lager dan? Ik weet geen lagers te vinden in een Tobroco, zeker niet de 3mtr versie.

En op klei zijn sleufkouters gewoon nog toegestaan! Schijven krijg je de grond toch niet in....
Rikk
Oorkappen op en achterruit los? Waar is de logica? 😃
jippe
@Valtra-Fordpower in de welgro in de pomp en we zitten op veengrond en ik weet niet niet wat voor logica zal wel ergens voor zijn geweest

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
0
WEERGAVES
1