Fendt Meerdere

477 Fendt Meerdere video's

711feldliebe
Balen halen

Reacties

koenjohndeere
Dikke 615
fendt308-driver
Balen lijken niet strak, schoonmaaisel zeker?
Valtrapowerr
@fendt308-driver meestal zit in de balen die minder strak zijn het mooiste gras, tenminste dat is bij ons zo 😃

maar waarom rijd je al wel als er nog een baal of balen liggen? die wagen is niet vol?
711feldliebe
@Valtrapowerr
We hadden een pers te proberen, Daarvoor een stuk gemaaid maar was nog lang niet droog gras, maar wel super voer
Valtrapowerr
@711feldliebe ja idd dan zijn ze minder strak
711feldliebe
@Valtrapowerr
Wij hebben nu een balen pers, En opraapwagen we hebben de eerste snee alles balen geperst, Af en toe een baal voeren maar de kwaliteit is super! zo mooi kan je het in de kuil bijna niet krijgen !
Valtrapowerr
@711feldliebe dat hoor ik meer, wij hebben nooit anders gedaan als balen omdat onze voersnelheid te laag is, een kuilplaat te duur was en zelf een opraapwagen hadden we toen geen geld, trekker en arbeid voor (balen kun je nog eens in je eentje op gaan halen) en mn vader vind het maar niks elke keer afdekken en openmaken. je hebt wel wat plastic maar daar hebben we een mooie vuilniscontainer voor

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
1