New Holland 1282

32 video's van @Trekkerman Tom

Trekkerman Tom
Filmpje van een New Holland 1282 zelfrijdende pakjespers.

Even verplaatsen naar New Holland 1282 a.u.b.

Reacties

selten
Ik, Trekkerman Tom en ford5000 hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland Onbekend (Balen persen) naar Tractoren New Holland 1282 (Balen persen)
Edwin-Lely
Nog nooit eerder gezien maar gaat wel mooi 😃
deutz dx 6 05
@Trekkerman Tom Hee, das toevallig. Was net hetzelfde filmpje of youtube aan het kijken. 😄
Zijn wel mooie dingen. Las ook in een reactie bij een youtube filmpje waar de eigenaar zijn dat het rare was dat ze alleen maar in waarde bleven stijgen.
morel
Denk dat je genoeg jeuk hebt als je daarvan af komt, juist boven de inhaalmond, al dat stof; Mag er niet aan denken of ik krijg er al
akkermopet
Dit is mooie oplossing i.p.v. steeds achterom te kijken of alles goed gaat!
Trekkerman Tom
@morel Ze waren er ook met cabine 😉
morel
@ trekkerman tom, ja heb het gezien bij wat opzoekwerk ervan, wel goed gevonden idd van newholland. Maar je ziet wel dat de gehele machine goed weg en weer gaat bij het persen. Nog meer of aan een trekker zag ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
3