Deutz F2L612

6 Deutz F2L612 video's

MarcelFendt
Met -30 starten als test op de fabriek.

Reacties

mooiwar
Dat kun je niet van elke trekker zeggen
DB_jansen
Ja, maar dat wil niet zeggen dat de motor -30 graden is 😉
fiat 666
@Db_jansen , en toch is een deutz één van de beste starters bij koude temperaturen ! vorige winter bij -19 mijn 6806 start direkt zonder voorgloeien !
goeiedag eem
@ DB_jansen nee -30 niet maar neem maar wel aan dat die motor ook wel -27 heeft hoor, als zo`n ding in de vriescel staat komt die kou overal wel door en het is net wat fiat 666 zegt deutz is een van de best startende trekkers bij koude temperaturen, die van ons ook lopen altijd ook bij temperauren ver onder 0 en staan gewoon buiten onder een afdak.
dirkie ten hove
Ja duitse trekkers waren vroegen goede starters
fiat 666
Als fiatfan ,durf ik te zeggen da mijn deutzen (luchtgekoelde )wel de beste starters zijn bij vriestemperaturen ! en zonder gloeien
DB_jansen
@fiat 666 Onze David kan ook niet gloeien 😉
Renze
@fiat 666 Deze dingen krijg je zonder gloeien nooit aan, pas vanaf de 812D motoren kregen ze directe inspuiting. een voorkamerdiesel krijg je nooit gangs zonder gloeien, want de compressie warmt de voorkamer te weinig op, al die compressiewarmte raakt hij kwijt aan de cilinderkopwand voordat het de voorkamer ingedrukt is.
deutzisnice
Ik heb er ook zo'n een, doet het altijd

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
2
WEERGAVES
0