Deutz D30

3 Deutz D30 video's

Guy JD
Deutz D30 S 1964

Reacties

steyr-wanroy
Ziet er netjes uit blijft ook altijd mooi zoon oude deutz
Romco14
Mooi opgemaakt 😄
bram steyr
Sjoon sjoon!!
fiatfan
De meest verkochte deutz ooit in duitsland en daarom ook 'der bauernschlepper' genoemd. Echt zo mooi heb ik er nooit meer een gezien...complimenten! waar staat de 'S' ok wel voor?
Guy JD
Allereerst bedankt voor de reacties. Het grootste verschil is de dubbele koppeling die de D30S heeft. Vaak zijn de types met S ook uitgerust met snelgang. Deze Deutz is van 1964 en heeft de FL2812 motor, die later is ingebouwd in het type D3005. Deze D30S heeft ook een doordraaiende aftakas en diepteregeling, dus hij is sowieso al "anders" dan de "gewone" D30(S).
dalton
@fiatfan S is van Snellgang.
Guy JD
@dalton
Nee, dat is niet zo! Ook al denkt 95% dat dit zo is 😉
dalton
Oh oke, bij Fendt en guldner is het wel zo dus dacht dat het bij deutz ook wel zou zijn.
Guy JD
@dalton
Klopt, maar de S staat niet voor Schnellaufer. Meestal hebben de types met S wel snelgang, dat zorgt voor wat verwarring inderdaad.
deutzkatlijk
Motor in 05 series is 812 s de koelvin zit dan niet meer op het vliegwiel maar bovenop de motor..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
15