Dewa Silagewagen

10 Dewa Silagewagen video's

Mick Jaguar
Mais hakselen door Loonwerk HAVA uit Bentille-Kaprijke (B) met de Claas Jaguar 960 met een 10-rijige Orbis 750 maismaaibord tijdens het seizoen 2012.
De mais wordt afgevoerd met een Fendt 936 vario en de nieuwe DEWA tridem silagewagen met een inhoud van 50m³. Deze heeft hydraulische vering, drie aangedreven assen en starre-as sturing op de eerste en de derde as. Met behulp van de hydraulische ophanging is er een automatische vlakstelling en hellingscorrectie waarbij de wagen op lichte hellingen zoals de silo, mooi recht blijft.

Video door mij gemaakt.

Reacties

tractorfreek
Mooie filmpje, hakselaar kan goed overweg met een 10 rijer.
wibe
@tractorfreek vind je t gek als er zo weinig op staat 😄
tractorfreek
@wibe

Staat toch behoorlijk wat mais op. De mais hier in België was zeer slecht vorig jaar, op sommige plaatsen kwam het amper 1 meter hoog. Dus dit is valt nog mee 😉
wibe
@tractorfreek dan ben ik blij dat wij in nederland wonen 😛 als die hakselaar het hier al moeilijk mee krijg dan ist niet goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
2
WEERGAVES
2