County 954

1 County 954 video's

Koude start van 'n County 954 bij -15, paar weken terug.

Reacties

Robin S
Ja,azo moede da doen,eerst goe melken en dan direct goe gas geven!
fendtinterfan
@Robin S mag gewoon hoor, je moet hem alleen niet direct vol belasten.
Johan-L
Mooi geluidje zit er in da ding, van jullie?
Ritchie
@Johan-L

Neje, is van m'n oom. Wij hebben opt moment alleen maar de Landini en McCormick. Maar daar komt hopelijk binnenkort verandering in 😉
Johan-L
@Ritchie verandering? vertel is 😄
Ritchie
@Johan-L

Haha, hopelijk binnenkort een mooie Landini 6-cilinder d'rbij. Met die 13000 wordt niks, maar als er nog eens eentje te koop komt... In Bels staat nog een mooie, maar das ook een flinke klus.

Jammer genoeg heeft Coppens weinig van dat spul, ook Fendt 600's enzo.
Super50
Start goed 😃
Johan-L
@Ritchie eventueel op zoek naar een 600? pracht trekkers dit. zou er ook graag een wille maar ja, aan die dingen hangen ook zware prijskaartjes :mrgreen:
Ritchie
@Johan-L

Ja, als we er een kunnen vinden tenminste. Haha. Prijs is idd. een groot obstakel. Die krengen kosten allemaal 15 ruggen of meer...

Maargoed, eerst maar eens nog 'n goeie voorlader opzoeken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
3
WEERGAVES
156