Deutz-Fahr Agrotron 150

39 Deutz-Fahr Agrotron 150 video's

Fendt412vip
In februari 2013 aardappelland cultiveren over de vorst op een perceel van 30 hectare groot. Met behulp van GPS. Alle tijd dus om te genieten van het mooie brul geluid dat deze trekker produceert 😄.

Reacties

case5140
Lange dagen maken !
711feldliebe
Is het niet makkelijker om banen te laten liggen? zo doen wij het altijd!
Fendt412vip
@711feldliebe Dat is wel makkelijker inderdaad. De kopakker moest hier alleen zo klein mogelijk blijven en daarom moest ik toch al krap draaien. Ik ben ook niet gewend gewend om gangen over te slaan met GPS, ik gebruik het meestal met uien zaaien en aardappels poten en dan werkt dat niet mooi. Daarnaast hoef je op stukken van 850 meter lang toch niet vaak te draaien 😉.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
226