Challenger Terra Gator 3244

4 Challenger Terra Gator 3244 video's

Partoens BVBA AgroService Bree aan het bouwlandbemesten met: Challenger Terra-Gator 3244 met NMS-Trailer (27,5 m3) en Evers 9 m injecteer. De mest werd aangevoerd door een John Deere 6210R met 3-assige oplegger en dolly.

Reacties

Stef_S
Aanrader: Speel hem in HD af 😉
JJ
Mooi filmpje, dikke machine.
Stef_S
@JJ Dankje Jasper! Nou ik zal je eerlijk vertellen.. Zoals die toen bezig was zou ik hem niet op m'n land willen hebben 😃 Denk dat de mais er van het jaar karig zal staan..
JJ
Haha. Kunst is om het zo net mogelijk te doen en toch capaciteit te halen.
Stef_S
@JJ Dat is inderdaad een kunst.. Heb het idee dat er teveel mensen met een gierton rond hobbelen die het nooit echt aangeleerd is! Zie ze vaak genoeg met een volle ton net richting het natste stuk van het land jagen haha 😛
JJ
@Stef_S Ik kan niet zeggen dat ik het beter doe. Want zo heel veel mest heb ik ook niet gereden. Paar honderd kuub ofzo.
joellll
Dat ding staat gewoon te driften als die bemester in de grond zit
hansjee
@joellll Zoiets heet de hondengang

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
1
WEERGAVES
171