Krone Big M II

124 video's van @joop2

joop2
Loonbedrijf Belterman Beltrum maait bladrogge (Grünroggen) in Vreden, Duitsland. Dit gebeurt met de Krone Big M II met centrale zwadafleg. De rogge wordt enkele dagen later gehakseld en gebruikt voor een biogas installatie. Hierna wordt er mais gezaaid op het perceel.

Reacties

driver-roy
Gaat mooi zo
maikwolsink
Hoeveel ton per ha haal je er ongeveer af? En word het in het najaar gezaaid en dan niet meer naar omgekeken tot het voorjaar? Of moet je nog wel spuiten
joop2
@maikwolsink Over de opbrengst heb ik geen idee. De rogge is in het najaar gezaaid. Het enige dat ik weet is dat het perceel gerold is, overige bewerkingen weet ik niet.
assink
Wij hebben vorig jaar en dit jaar gewone rogge van 't land gehaald en in balen laten persen. We voeren 't nu, beesten vreten het graag ook al ziet 't d'r niet uit.. 😄
Bij ons was het lang niet zo hoog, bij ons was het dus maar een paar ton per ha.
Wij hebben 't na de mais ingezaaid met kunstmestrooier en triltand, meer is d'r niet aan gedaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
0