Fendt 927

36 Fendt 927 video's

JaapvandenBrink
Ik bij trekkertrek DeKlomp 2013

Reacties

Jeroen1988
Sow wat een trekker zo veel mooier kan in mijn ogen niet complimenten jaap! neem aan dat je 1e bent geworden zo op deze banden...?
JaapvandenBrink
Dankje dat is nou eens een compliment waar je wat aan hebt haha. Nee geen 1e moet nog wat met de haak aan die is nog niet zoals t moet zijn maar dat wil niet zeggen dat t dan wel wat word stukje bij beetje proberen hogerop te komen he!
Jeroen1988
@JaapvandenBrink

geen dank, een goede trekhaak mooi kort erop doet veel.. moet lukken zo met deze banden en gewichtsverdeling, echt een plaatje as k een keer op een wedstrijd ben met camera waar je rijd worden er zeker mooie plaatjes geschoten!
johndeere6230
@ronaldgun over een jaartje 😛
JaapvandenBrink
Ja die haak komt onderhand wel in orde. Rijdt alleen dit jaar nog in Renswoude heb me voor de rest nergens opgegeven. Daar is het 10 ton dus zonder dubbellucht en denk ook zonder blokje voorin. En als er ergens nnto wedstrijd is word die dubbellucht sowieso al niks! Ik zie wel als er weer foto's verschijnen 😉
RuudBus
Echt een plaatje!
Jeroen1988
Ik hoop dat die ntto die 3 meter regel is wegscheld , je kunt nu net niks..
JaapvandenBrink
Na ja aan de ene kant wel goede regel voor standaard alleen het is jammer dat sommige mensen die een trekker voor trekkertrek hebben dat ding zo gaan verbouwen dat je met dubbellucht binnen 3 meter blijft. Groots gelijk hebben ze het mag alleen als je af en toe eens meedoet moet je knap je best doen om wat te bereiken ma ja als het maar gezellig is 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
2
WEERGAVES
506