Case IH MX 220 Magnum

3 Case IH MX 220 Magnum video's

Miniplaat
Slootbagger en natte plekken van de vorige maisoogst lostrekken met de Magnum op dubbellucht. Toch een keer tijd voor een grotere cultivator;)

Reacties

wortelboer
@Miniplaat Mooi om zo'n dikke trekker op dubbele dubbellucht aan het werk te zien. Daar past inderdaad gemakkelijk een bredere vaste tand achter. Trouwens, je zou je camera iets rustiger heen en weer kunnen zwaaien. We zijn niet allemaal 16 😄.
Miniplaat
@wortelboer
ja het was ook de bedoeling om rustig alles te filmen, maar ik kwam er achter dat ik nog wel vaak om moest kijken of het sloot spul ging slepen, dus ik zwaaide de camera elke keer mee haha. Als ik niet zelf had hoeven rijden had ik wat beter gefilmd;) we zoeken nog een degelijke 6 meter vaste tand, maar in Nederland zijn ze tweedehands niet te vinden:p

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
7