Deutz-Fahr Agrokid 230

5 Deutz-Fahr Agrokid 230 video's

Minibaal
Met de Deutz-Fahr Agrokid 230 en Pöttinger perswikkelcombinatie worden vanaf dit voorjaar bij hobby-veehouders in de Liemers en Achterhoek in één werkgang kleine ronde balen geperst en gewikkeld. De combinatie is zeer geschikt voor kleine percelen. Een doorgang van amper twee meter is geen probleem. Vanwege het lage gewicht van de combinatie en de tandemas is er geen insporing, ook niet op minder droge ondergrond.

Voordrooggras biedt veel voordelen ten opzichte van hooien, maar grote wikkelbalen zijn niet geschikt voor hobby-veehouders met enkele pony's, paarden, schapen, geiten en/of runderen; de voersnelheid is te laag, waardoor veel voer bederft en de balen zijn zonder trekker met voorlader of shovel niet te hanteren. Dan zijn de handzame minibalen een uitkomst; er is geen bederf, ze wegen tussen 35 en 55 kg (afhankelijk van het gewas) en zijn 60 cm breed en 70 cm hoog, dus ze passen door elke deur. Ze kunnen worden gerold, gedragen of bijvoorbeeld met een kruiwagen worden vervoerd. De minibalen kunnen buiten worden opgeslagen dus meer ruimte in de schuur.

Voor meer info over persen en wikkelen op locatie en losse verkoop van minibalen kijk op minibaal.nl/

Reacties

ValtraT202
Bestaat al lang en een hobbyloonwerker in de beurt doet het oke
Minibaal
@ValtraT202 hier in de buurt is het nieuw en voor zover ik weet is er in Nederland niemand met zo'n Pöttinger perswikkelcombinatie. ALs jij wel iemand kent, dan hoor ik het graag.
fendt936
@Minibaal Wat is de totale breedte van die machine?
Minibaal
@fendt936 De machine is 1.70 m breed, de trekker is nog iets smaller namelijk 1.50 m.
jippe
Mooi dingetje wil ik ook wel hebben

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
3
WEERGAVES
4