Valtra T191

21 Valtra T191 video's

christelthijssen
Loonbedrijf Thijssen aan het grondontsmetten met een Valtra T191 en Imants frontunit en Imants 47SPX spitter

Reacties

DANOONTJE POWERR
Waarom heb je de injecteur voor de trekker?
Hoogland en Kos hebben ze allebei aan de spitter.
Valtrapowerr
@DANOONTJE POWERR nu is het toch mooier in evenwicht?
DANOONTJE POWERR
@Valtrapowerr Lijkt me niet helemaal ideaal als je de grond oplicht waar je er nog overheen moet rijden maar misschien valt dat mee.
joozt
@christelthijssen

Waar in Groningen is dit? In de buurt van Pieterburen?
christelthijssen
@joozt Inderdaad Joozt dit is Pieterburen
christelthijssen
@DANOONTJE POWERR waarom zou het niet ideaal zijn??? De verdamping in minimaal er gaan ongeveer 4 a 6 seconden over heen voor de spitter komt. en aangezien we koolstof filters gebruiken ruik je ook niks. met dit systeem met de scharen voorop werk ik al meer dan 25 jaar
atlaspower
Zal op de vette hoeken zoals bij jullie in Groningen wel meevallen maar hier op het zand denk ik dat je er toch heel wat uitrijd omdat je er zelf overheen rijd.
christelthijssen
@atlaspower Nee hoor dat is vergelijk baar als op klei... we zitten namelijk ook op zand.... in brabant zie je alleen maar van deze machines... en wij ontsmetten ook in noord holland... dus ook bij jou in de buurt.
joozt
@christelthijssen Aha oke, ik herkende het aan die dijk met die loofbomen erop! Heel herkenbaar voor dat gebied!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
1
WEERGAVES
422