Fiat F100

13 Fiat F100 video's

fiatfan
Nu met demper erop is het geluid wat draaglijker geworden..

Reacties

DETAIL_MAN
Waarom ga je alles frezen, met een schijveneg krijg je het meeste ook wel kapot en ingewerkt en gaat een stuk sneller en kost minder brandstof.
bieske98
@DETAIL_MAN

stoppels verteren wel veel beter zo
BEboer
En als het nu regent is het allemaal pap zo min mogelijk roterende bewegingen in de grond doen is me altijd wijsgemaakt...
rudy
@fiatfan
is beter marcel ,ken ik die gewichtjes ergens van?
john deere 6630
@bieske98
Een frees maakt heel u structuur kapot.
gudo
@john deere 6630 Idd word heel de grond door elkaar geschud. Net als ploegen. dat is eigenlijk ook helemaal niks waard voor de grond.
bugo
Ga er zelf met de triltand erover er daarna met kunstmestrooier zaaien. Scheelt denk ik nogal wat diesel en tijd denk ik.
john deere 6630
@gudo
Ploegen maakt je structuur toch niet kapot?
fiatfan
@rudy goesd gezien! er kunnen er nog 2 bij...
fiatfan
@DETAIL_MAN @bugo @gudo @john deere 6630 @BEboer
wij doen al 10 jaar geen kerende grondbewerking meer, alleen hier is gisteren oude stalmest op gestrooid, en dat moet licht ingefreesd worden, teven moeten de stoppels wat verkleind worden anders zit mijn plantmachine steeds verstopt. hier in deze hoek was trouwens eind juli veel mais plat gegaan dus ik moest wel frezen. het andere perceel hebben we de stalmest met de schijveneg ingewerkt!
bugo
@fiatfan Okè, bedankt voor de uitleg, verklaard wel het èèn en ander.
guy
@fiatfan

Wist niet dat jij mais had staan???
fiatfan
@guy beetje ruilen met andere boeren voor vruchtwisseling!
guy
@fiatfan

Kan nooit geen kwaad 😄
bieske98
Wij doen thuis ook niet frezen gewoon met vastetand maar een neef van ons pap zit in limburg op zand en die had vorig jaar op een plak de ene helfd gefreesd en de andere met vastetand gedaan maar waar er gefrees was was de stoppel gelijk weg en groeide de mais ook wel iets beter

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
2