Deutz-Fahr Meerdere

77 Deutz-Fahr Meerdere video's

Loonbedrijf Veldkamp in de mais met de New Holland FR9080, een drietal Deutz Fahr/Schuitemaker combinaties en de Hitachi shovel op de bult.

Meer op: landbouwpowers.nl/

Reacties

BEboer
Mooi filmpje, is een loonbedrijf die het goed voor mekaar heeft precies mooi materiaal enkel dichter rijden zou ik zeggen tegen de chaufeur die doorstak.
fendt 936 vario
@BEboer we mogen niet veel dichterbij rijden, en je hebt frontgewicht ook nog waar op moeten letter
BEboer
@fendt 936 vario Ok, maar zelf al met het frontgewicht heb je nog de lengte van een trekker over maar als het orders zijn van bovenaf moet je deze respecteren 😃
fendt 936 vario
@BEboer klopt, als we tegen de hakselaar aan zitten krijgen we klappen 😛
fendt 936 vario
@ronaldclaas mooi filmpje en mooie fotos
Hebben jullie gemaakt, hebben jullie de andere shovel niet gezien? Die was achter de stal de andere maisbult aan het inrijden
ronaldclaas
@fendt 936 vario

Bedankt!
Ja wel gezien, maar wist niet dat die shovel van jullie was. Reed je zelf ook mee?
fendt 936 vario
@ronaldclaas ik reed op de X720

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
260