New Holland 2305

22 New Holland 2305 video's

Loonbedrijf Diseraad & Arendsen uit Tonden / Oeken bezig aan hun eerste mais seizoen. Ze hakselen mais met een New Holland 2305, hier in Hall, Gelderland. Het transport naar de kuil werd gedaan met een Case MX120, een Case International 1455XL en een Case International 1056XL.

dutchpictures.nl/

Reacties

ford5000
Schitterend filmpje Hans!
Superstrakke beelden!
hvanhetgoor
@ford5000 Bedankt voor het compliment!
thunderouspower
Mooi om te zien hoe secuur Reinier de hoeken uitmaaid om zo weinig mogelijk plat te drukken met de puntenbek!
Mooi filmje ondanks dat gele en rooje spul! 😉
JD3010
@ford5000 100% met je eens, prachtig is dit. Daar kon je alleen maar van dromen als je een NH 1900 gewend was. 😄
JD3010
Quote @thunderouspower:
Mooi filmje ondanks dat gele en rooje spul!
Dankzij bedoel je zeker. Dat waren toen echt top-hakselaars.
ford5000
@JD3010 Waren het ook, alleen had NH eerder aan een korrelkneuzer moeten beginnen ipv de beukerplaat uit deze hakselaars. Je moest met deze de haksellengte wel heel kort houden wilde je alle korrels raken.
In het gras waren ze echt niet te verslaan. Man, wat wil hier een gras door!
ford5000
.
JD3010
@ford5000 Wat was die crop-processor dan precies, weet jij dat? Ik heb zelf er bijna geen ervaring mee, maar wat je zegt daar kom een berg gras doorheen toen.
JD3010
ford5000
@JD3010 Volgens mij doelde NH bij de Crop Processor op de voornoemde beukerplaat. Dat was een geribbelde gebogen plaat die net achter de kooi gemonteerd zat.
Ze beweerden dat ze daarmee 85-90% van alle korrels raakten, maar dat ging alleen maar op als je erg fijn hakselde. Voordeel van de beukerplaat tov een rollenkneuzer was de geringe vermogensbehoefte.
Het ging hier super,mooi weertje er bij en je kon er goed rijde. Het volgende stuk,voor ons het laaste van dit jaar lag ietsje lager. Koste wat meer dieselolie en moeite,maar het is er wel af.
hvanhetgoor
@thunderouspower Ha ha gele en rooie gevaar:) Maar je heb gelijk, hij doet het erg netjes en toch snel.
hvanhetgoor
Quote @reiniersundermeijer:
reiniersundermeijer
Ik heb jouw naam ook even in de titel en omschrijving gezet op Youtube en op mijn website. Ik had niet helemaal in de gaten, dat je onder je eigen naam reed.
Oke,maak niet uit.Je hebt het mooi gefilmd,erg dank daar voor.
hvanhetgoor
@reiniersundermeijer Graag gedaan!
majoor85
Dit is toch veel mooie als het spul van vandaag de dag alleen het geluid al die hoorde je eerde op kilometer's afstand al
roytje
Ging donders mooi gister
MF 2725
Heel mooi filmpje. Machtig mooi werken zo!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
5
WEERGAVES
222