Terex TW 130

1 Terex TW 130 video's

verwijderd

Reacties

hansjee
Waarom kiepen ze het niet direct in die stortbak?
valmet 605
@hansjee ik vind het nog stoer dat ze de moeite nemen om het te schonen. Ben bang dat deze hele partij als verloren beschouwd kan worden...
Denk dat het te snel gaat als je de stortbak met de kieper vult.

Sterkte voor de eigenaar.
marien jd fan
@valmet 605
dat kun je ook gewoon regelen met je klep dus dat lijkt me niet, als je wad zachter rijd dan heb je ook al veel minder zand/modder er in dus dat lijkt mij een betere oplossing.
valmet 605
@marien jd fan waarom denk jij dan dat ze het zo oplossen en waarom de aardappelen aan de band plakken.
tone29
@hansjee de man in de rooier is ook alleen. dan kun je ze ook opkieppen en verder rooien.
Hurli356
Ik, SJB533 en Tom VB hebben dit object verplaatst van Tractoren Atlas onbekend (Aardappels rooien) naar Tractoren Terex TW 130 (Aardappels rooien)
hansjee
@tone29 Denk niet dat dat het probleem is, maak je van een kraanmachinist gewoon een trekkerchauffeur! 😃
marien jd fan
@valmet 605
aardappels aan de band plakken? dat is toch grond, maar zo met die bak door de aardappels krijg je een bult halve aardappels van en die gooi de stortbak er ook weer uit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
0