New Holland T 7.220

25 New Holland T 7.220 video's

Kijk hoe een bumper staat op een New Holland T7.220

Reacties

mbvaltra
Haha, even een blokje om met de meststrooier 😃
steyr8090turbo
T staat um wel
valmet 605
@steyr8090turbo Ik vind het zelf heel erg lelijk! Dat was niet wat ik verwacht had. eerder dacht ik dat ik het wel mooi zou vinden maar dit nee.
valmet 605
@eXtratrekker1 hoeveel deelnemers heb je al?
Mf1155
Ik vind het best mooi staan !
case ih maxxum
@valmet 605 ik vind het ook erg lelijk! en het is ook niet handig!
steyr8090turbo
@valmet 605 ieder zin mening, of dat het ook echt helpt en niet inde weg zit ofzo heb ik mun twijfels over..
johndeerefiat
Als je trekker vast zit kan je volgens mij niet eens aan dat ding sleuren. Dan zit dat waardeloze ding alleen maar in de weg.
valmet 605
@steyr8090turbo op zich word het heel snel duidelijk hoe onhandig het is om zoiets voorop te hebben. Je pikt vanzelf een keer iets mee fietsenrek, paaltje, aardappelkist of een BUMPER...
steyr8090turbo
@valmet 605 dat moest ik ook denken normaal rij je overal stark langs met je wiel en dan steekt dat 20 cm uit...
valmet 605
@steyr8090turbo als ik er langer over nadenk is het misschien nog wel beter om de bumper verder naar voren te zetten en dan zo snel als de trekker achteruit schakeld of veldgroep dat dan de bumper opklapt dan wel inschuift.
GD tuning Garyp
Krijgen we ook nog een botsproef te zien?
steyr8090turbo
@valmet 605 dat zou inderdaad een goed idee zijn, maar ik denk als voor dat dat allemaal werkt je heel wat euro's verder bent en dus ook de prijs van de bumper omhoog schiet
Hooiveld
Wel mooi zo'n ding voorop. Maar bij 2.10 min. is de auto ineens verdwenen. Eet die ze soms op?
eXtratrekker1
@GD tuning Garyp ja daar zyn we inderdaad voor bereidingen voor aan het treffen...deze zal niemand met een boerenhart ontgaan 😄
eXtratrekker1
@johndeerefiat sinds wanneer trek jij aan de hef als je vast zit...daarvoor zit er toch een trekbek op, verbonden met het chassis of blok van de trekker. Deze bumper kan op en neer dus je kunt altijd je sleeptauw vastmaken aan de trekker. En als jij persee aan de bumper wilt trekken kom het dan vrijdag of zaterdag eens proberen op de demodagen in de Meern:-)
GD tuning Garyp
@eXtratrekker1 Mooizo, ben wel benieuwd wat het uithaalt, zo'n bumper
wilco12
De aftakas zit niet eens aan de trekker vast 0;38 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
0
WEERGAVES
202

GESPOT IN DEZE VIDEO