Hesston Field Queen 7655

10 Hesston Field Queen 7655 video's

MMaarten
Mais hakselen in het begin van de jaren '80 werd bij loonbedrijf Maertens uit Ruddervoorde (B) op deze manier gedaan. Men had hiervoor een Hesston Field Queen 7655 in hun bezit. De Field Queen was destijds de echte koningin van de Belgische maisvelden.
Dit is een film van de oude doos: home.euphonynet.be/deoudedoos/

Reacties

nagd2010
Gaaf om nog te zien die Field Queen. Hier in de buurt had de grasdrogerij er ook zo een, kan me metname het vele lawaai nog herinneren 😛

Ze waren wel lekker gevaarlijk bezig in dat filmpje, ook de bestuurder uit de hakselaar en dan planten erin drukken, niemand die op de noodstop kan drukken als je erin getrokken word (hadden ze toen wel eens een noodstop?) , maar zag je hier vroeger ook wel, even nog wat plantjes die plat lagen erin drukken, tegenwoordig een stuk minder.
Fast Eddy
Die vent gooit ze met wortel en al erin.
Goed voor de messen.
hobbyboer
@Fast Eddy Ja, dat zag ik ook. Ook lekker voor de kwaliteit van je voer 😞

Ik kan me nog herinneren dat vroeger de stengels die ontsnapt waren aan de bek van de hakselaar met een zakmes werden afgesneden en in de bek gegooid werden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
1
WEERGAVES
5