Fiat 640

9 Fiat 640 video's

fiatfan
Fiat 640 weer aan de praat na 3 jaar in een speeltuin te hebben doorgebracht..

Reacties

jouwstra
Zoals het hoort, hij loopt als een klokje 😄
dalton
Zat ie gewoon vastgeplakt net als de versnellingsbak??
fiatfan
@dalton ja ik heb gewoon via de inlaat er een halve bus kruipolie in gespoten. dan na een dag of 3 via de startmotor de krans met een grote schroevendraaier een beetje op en neer kunnen doen. daarna alles schoonmaken (tank zat voor de helft vol met zand) nieuwe filters, aantrekken en rijden maar.
fiatfan
@jouwstra hier nog wel, later gingen een of twee cilindrs niet lekker mee. ik denk dat er wat prut in de verstuivers zit..
noud
Heb de mijne misschien te vroeg gekocht, ziet er netjes uit, toch een mooi geluidje ondanks twee cylinders die niet meelopen,is toch weer in een nieuwe speeltuin terecht gekomen. Marcel, veel plezier ermee.
fiatfan
@noud ik wil die wel inruilen...
guy
@fiatfan

Heeft ie al veel uren gelopen?
rudy
@fiatfan
UKKI loopt terug
fiatfan
@guy ruim 11000
guy
@fiatfan

Valt best mee dan, kan nog een hele poos voort 😄
fiatfan
@guy hij begint al wat beter te lopen. ik ben even bezig om de hef er terug op te zetten, dan kan hij een keer voor de cultivator. misschien gaat hij dan nog beter lopen. verder schakelt en remt hij nog perfect.
fiatjuh
@fiatfan Mooi hoor Marcel,zat er zand in de tank?
fiatfan
@fiatjuh ja halfvol!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
1
WEERGAVES
1.091