Hesston 7730

13 Hesston 7730 video's

MMaarten
De tijd gaat snel, het is ondertussen al 2 jaar geleden dat we begonnen zijn met het digitaliseren van oude films en destijds waren we zowat de eerste die dit deden. Menig films passeerden al de revue op onze website, deze film van oud-loonwerker Vervinckt uit Evergem is de eerste die we in 2014 kunnen voorstellen.
Deze week zien we twee films, één van het maiszaaien in 1992 en deze film van de graswerkzaamheden in 1997.
We zien de over populaire Hesston 7730 Jumbo naast een Same Trident 130 en Same Laser 130 met Dewa silagewagens. De landbouwer verzorgde zelf de silageput met twee Fiat tractoren. Als top of the bil zien we nog een Same Ariette 85 met een greppelfrees.
Meer info en foto's over dit bedrijf zijn te vinden op
home.euphonynet.be/deoudedoos/

Reacties

nagd2010
Die Hesston 7730's zijn super mooi. Hoop er altijd nog een keer een tegen te komen, maar weet zo nergens iemand die nog zo'n ding heeft in de buurt (Salland/Twente ongeveer).

'Vroeger' reed er hier ook altijd een rond van een loonwerker.
zenotrac1
Mooi filmpje de nonkel van mijn pa heeft ook nog een hesston field gween gehad is spijtig genoeg al weg
JD5620
Ook een makkelijke manier om de bult af te dekken 😄
Deutz 8006spezial
Prachtig filmpje!

@alderjd deze bedoelde ik

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
10
WEERGAVES
9