John Deere 1470B

297 video's van @warmerbros

warmerbros
Een John deere 1470b bezig met bomen kappen in Noordwijk zh

Reacties

JD6930
Dat zal ik ooit ook nog wel int echt willen zien! Lijkt me machtig mooi!
warmerbros
@JD6930 hij is in Noordwijk bezig in duin rijden er 3 momenteel moeten 3000 bomen weg dus als je in de buurt ben
JD6930
Quote @warmerbros:
@JD6930 hij is in Noordwijk bezig in duin rijden er 3 momenteel moeten 3000 bomen weg dus als je in de buurt ben

Sow das heel wat! 3000. Zal wel een mooi gezicht zijn, 3 van zo'n machines.

Denk helaas niet dat ik daar snel in de buurt zal komen.

Er heeft er alweer een jaar of 5 of meer geleden ook een in Oisterwijk in de boossen z'n dagen uitgezeten, dat was volgensmij een redelijk nieuw type, dat zei de boer waar ik in 2009-2010 stage heb gelopen toen, helaas was ie toen al een tijdje weg. Vorig jaar is er daar ergens ook eentje bezig geweest volgensmij, maar waar weet ik niet, was volgensmij ook net in de weken dat ik moest werken of om andere redenen er niet heen kon helaas.

In Kaatsheuvel is er een tijdje geleden ook een bezig geweest, alleen dat was ook iets te ver weg om zo even heen te gaan, heb geen rijbewijs dus dat ging hem ook niet worden. Maargoed, hier in de buurt zijn ook wel wat grote ook aardig dichtgegroeide bossen dus wie weet! Misschien komt er hier in de buurt nog wel ooit een z'n werk doen, hoop dan op JD, maar veel van deze aparaten rijden er niet rond in NL volgensmij dus die kans is al best groot.

Het ergste aan dit hele verhaal is eigenlijk wel, vorig jaar is er denk een Volvo bezig geweest bij ons om de hoek, alleen iedere keer als ik er langs kwam of tijd ervoor had was ie er natuurlijk weer niet of al klaar. Die was van een houthandel uit Esbeek. Schijnen een hle oude te hebben. Heb ook nog wel foto's van hun Volvo forwarder op mijn profiel staan, of hoe heten die wagens war ze de bomen mee vervoeren ook alweer?
SJB533
Ik, SJB533 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 1470 (Poseren) naar Tractoren John Deere 1470B (Poseren)
warmerbros
Is het geen carièr of zoiets

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
1
WEERGAVES
0