Bolinder Munktell 350

15 Bolinder Munktell 350 video's

zeppertje14
Toch nog best taai 😃 mooi op 700 toertjes blijven hangen en hoor die mooie slagen bij 0.33sec 😛

Reacties

zeppertje14
Hier nog eens een filmpie van het werken @Volvo--BM 😃
JDmodding
Je laat hem bijna stikken ja
Volvo--BM
@zeppertje14 Hahah als die hem laat stikke stopt ie snel met filmen 😃 Hij moet hard werken bij jou joh, taaie boxer ja.
zeppertje14
@Volvo--BM

Laten stikken doe ik nooit 😃 ja hij moet zo nu en dan ff los worden gemaakt want van hele dagen op de weg word ie ook nie echt fel en los van haha
Volvo--BM
@zeppertje14Maar ik neem aan dat je dat expres deed, of rijd je nooit in hoge toeren? Waar is dat rode lampje voor naast je teller?
zeppertje14
@Volvo--BM

Haha ja moest ff aan een vriend laten zien hoe taai die was (en daar was ik ook wel benieuwd naar haha) maar deze trekker gebruik ik als mn vervoermiddel dus rijd 3x per week overal heen en soms mee en dan hoeft ie nie te werlen dus word ie lui. Maar dat lampie is voor bijladen van mn accu maar die doet af en toe nie zo goed 😃
Volvo--BM
@zeppertje14 Oke hahah leuk man! Ja dat probleem met dat lampje ken ik, heb er zelf ook last van. Weet nog niet wat ik er aan ga doen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
6