John Deere 8400 T

4 John Deere 8400 T video's

tractorfreek
Landbouwwerken Boeckhout uit Dentergem prei aan het rooien op 19 februari 2014. Voor het rooien wordt de Baekelandt 1-rije preirooier gebruikt. Deze heeft een automatisch vulsysteem, dit wil zeggen dat er geen mensen meer worden gebruikt om de prei in de bak te leggen. Door de uitgereden prei te kantelen en laag per laag in de bak te leggen gaat de Baekelandr te werk. Voor dit hangt de John Deere 8400T voorzien van rupsen.

Reacties

XC 70
Mooie film , nat genoeg daar !
tractorfreek
@XC 70

Danku, nat is het zowat overal waar er prei wordt uitgereden.
JD3010
Mooi om te zien hoe de prei direkt in de kratten geoogst wordt, alleen jammer dat de grond zo verknoeit wordt. Het is wel een voordeel dat het zo nat is, de prei komt er mooi schoon uit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
5
WEERGAVES
505