Bolinder Munktell 350

15 Bolinder Munktell 350 video's

zeppertje14
Vanochtend even wat geploegd 😄

Reacties

henry case IH
Jaja goed bezig 😄
zeppertje14
@henry case IH

Haha ja perfect weertje er bij 😄
Volvo--BM
Wat een ding! Mooi geluidje! Was zeker weer een top dag 😃
zeppertje14
@Volvo--BM

Haha ja dit was echt puur genieten. Mooi weertje en het prachtige geluid van de bolinder 😃
Volvo--BM
@zeppertje14 Maak me nou niet jaloerss.... 😃
zeppertje14
@Volvo--BM

Haha kom is een x op bezoek zou ik zeggen dan mag je ook eens genieten 😃
Volvo--BM
@zeppertje14 Hahah is goed! Geef je adres maar dan stap ik nu op de fiets 😃
zeppertje14
@Volvo--BM

Haha succes. Maar ging je soms nog naar nijnsel van het jaar?
Volvo--BM
@zeppertje14 Ja denk het wel, maar moet even kijken hoe het loopt tegen die tijd.
zeppertje14
@Volvo--BM

Ooh mooi dan zouden we mekaar eens tegen moeten komen dan kunnen we eens wat ouwehoeren en mag je een rondje doen haha. Ik ga dit jaar ook naar reusel en asten
SJB533
Forse scharen op die Huard!
Volvo--BM
@zeppertje14 oke, reusel en asten ken ik niet. Ook oldtimer show? Hahah dat lijkt me leuk, moeten we tegen die tijd even kijken. Denk dat ik dit jaar ook nog niet met de trekker kom ivm rijbewijs en vervoer. Misschien het jaar daarna, maar dat is nog zo ver weg.
zeppertje14
@Volvo--BM

Ja zijn ook 2 weekenden en reusel is een nieuwe dus ben benieuwd of het wat is. Maar dan houden we tegen die tijd nog wel ff contact 😃
zeppertje14
@SJB533

Ja dat vind ik ook hij legt hele ruggen om
SJB533
@zeppertje14 Hoe breed?
Volvo--BM
@zeppertje14 joo komt goed! stuur dan maar pb'tje ofzo.
zeppertje14
@SJB533

Poeh durf ik zo 123 niet te zeggen ben nog nie echt met afstellen bezig geweest
MF 2725
Gaat mooi zo.
zeppertje14
@MF 2725

Jazeker viel me niks tegen met hoe het ging.
Volvo--BM
@zeppertje14 Heb je nog last van dat die ploeg zo loopt te schudde in de hef? Ik zag je andere filmpje op yt. Of is dat al verholpen?
zeppertje14
@Volvo--BM

nee helaas nog niet verholpen. als je goed kijkt zie je hem tijdens het keren op kopakker ook springen. in april staat hij 2 weken in brabant dus ik denk dat ik dan ff naar de Volvo garage ga en na laten kijken. als je aant ploegen ben heb je er geen last van gelukkig maar al mn olie loopt er uit.
Volvo--BM
@zeppertje14 ja ik zag hem al springen ja vandaar mn vraag. Maar de olie loopt eruit? Hoe bedoel je? Heb je er ook last van als je er iets anders achter hebt hangen?
zeppertje14
@Volvo--BM

ja je hebt dat besturingsblok (zo zal ik het maar noemen) die de hef aan stuurt en dan heb je een ventielblok ertussen zitten en daar gooit ie zn olie uit zodra er gewicht in komt hangen. dit doet hij ook met andere werktuigen. 😞
Volvo--BM
@zeppertje14 Hmmmm dat is raar... Hij kan z'n druk niet vasthouden, dat hij steeds weer bijpompt om het niveau te halen dan? Doet hij dit op iedere hoogte?
zeppertje14
@Volvo--BM

Ja hij doet dit op iedere hoogte maar als ik nou langs de volvo dealer rijd dan kunnen ze precies zien wat er mee is want hun hebben dat blok ook gereviseerd
Volvo--BM
@zeppertje14 oke, ja ik zou het ook niet. Had het filmpje gezien op tf maar misschien wat langeslagdiesel zei, het wel kan zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
26
PUNTEN
2
WEERGAVES
8