Fiat Meerdere

41 Fiat Meerdere video's

MMaarten
Op de oude doos.be is alweer wat voer voor de Fiat-fans te vinden. Afgelopen weekend was het druk op de Belgische grasvelden, maar tussen het einde van de jaren '70 en het begin van de jaren '80 was er ook iemand op het veld met een camera in de aanslag. Dankzij de familie Casier uit Zarren (B) van het gelijknamige loonbedrijf, konden we een alweer een prachtige film digitaliseren. Enkele maanden terug waren het de voorjaarswerkzaamheden die we u konden tonen, deze keer zijn het allerlei graswerken. Van het maaien tot oprapen en ook hakselen en tussen door ook nog wat kleine pakken hooi maken. Bij Casier werd alles toen gedaan door een resum Fiat tractoren, voor de oogstmachines ging men aankloppen bij Claas, toen wellicht één van de grootste specialisten op gebied van oogstmachines.
Geniet van alweer een stukje nostalgie!
Meer films van Casier uit Zarren (B) en tal van andere Belgische loonbedrijven kunnen bezichtigd worden op deoudedoos.be/

Reacties

zenotrac1
PRACHTIG filmpje!
Henk 1120
Zekers. Mooie film!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
3
WEERGAVES
355