Hesston Field Queen 7655

10 Hesston Field Queen 7655 video's

MMaarten
Telkens er een verlengd weekend voor de deur staat, trachten we met de oude doos.be een unieke oude fotoreeks of film centraal te stellen. In dit pinksterweekend is het een mooie film van landbouwwerken Van De Voorde uit Wippelgem (B).
We moeten onze teletijdsmachine instellen op het jaar 1987 en vliegen naar een drassig veld waar twee hakselaars tesamen aan het werk waren. Loonwerker Van De Voorde was er begonnen met zijn Hesston Field Queen 7655, maar algauw kreeg deze het wat moeilijker tussen de modder. De redding was nabij want de loonwerker had nog een hakselaar ter beschikking. De Claas Jaguar 690 mocht de Dewa silagewagens vol blazen die onder andere aan een Same Laser 150, Same Trident 130 en Same Tiger Six 105 hingen.
De Field Queen loste zijn bunker ook in deze wagens.

Voorts waren er nog bijrolletjes die voor de Fiat trekker van firma van De Voorde die met een greppelfrees aan het werk was om de silageput te dekken. Een Ford trekker mocht zich lustig uitleven op de silageput alvorens deze gedekt werd door de Fiat.

Voor de liefhebbers van ouder materiaal en oude foto's kunnen we u ook nog doorverwijzen naar onze website. Men kan ook nog een oude fotoreeks van Van De Voorde bezichtigen op deoudedoos.be/

Reacties

MF 2725
Mooie film, mooie tijd toen!
obelix
Goeie ouwe tijd, veel uren gemaakt in die Maistijd.
Denk er met plezier aan terug, zou het zo wel weer over doen.
nagd2010
Prachtige video, mooi spul.
Bengo
Prachtig geluid eh, zo ne Field Queen. Mooie film.
draps
Waren die wagens toen al aangedreven?
MMaarten
@draps Ik dacht van wel, je hoort ze de cardan wel inleggen. Bij ons kan het in het najaar erg nat zijn, dus rijden ze altijd met silagewagens.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
5
WEERGAVES
3