Liebherr kraan

5 Liebherr kraan video's

MMaarten
Deze week op de oude doos.be zien we twee films van loonbedrijf en grondwerken Germonpré uit Leke (B).
Niet alleen werden de loonwerker ook gefilmd, maar chauffeur Patrick Dufour filmde ook enkele grondwerken die de firma uitvoerde. In 1989 werden graafwerken uitgevoerd aan een bouwput. Heel wat grond werd er uitgegraven met een Liebherr 921, een Bobcat schranklader werkte onderaan in de put. De uitgegraven grond werd dan weer weg gevoerd met een John Deere 3140 en een Renault 113-14 met elks een dumper aan de trekhaak.
Meer films van dit bedrijf kan je vinden in het uitgebreide archief van deoudedoos.be/

Reacties

kace

Diep
Fast Eddy
Wat moet dat worden? Een stal met mestput? wel overdreven diep.
MMaarten
Wat het was weet ik niet, aangezien wij enkel de film gedigitaliseerd hebben. Misschien is het een bouwput voor een appartement of een ander groot gebouw?
bleuevil
Tinus Klapperbak als machinist! 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
2
WEERGAVES
1