John Deere 6170R

24 John Deere 6170R video's

Mick Jaguar
Mais zaaien door Loonwerken Meganck-Haenebalcke uit Merendree (B) met een John Deere 6170R en een Kverneland Accord Optima HD zaaimachine (12 rijen) met gps besturing.

Reacties

Waarom GPS en een markeur?
Mick Jaguar
@Masseyfergusondriver Die markeurs staan er sowieso op, voor als de gps ontvangst zou wegvallen. Veel chauffeurs gebruiken de markeurs voor de buitenrondes en vullen daarna met de gps de rest op. Op een klein perceel als dit ben je zo vlugger klaar dan dat je op elke hoek je coördinaten en lijnen enz. moet ingeven. Zoals je ook kunt zien, is de kopakker waar ik sta te filmen niet recht, dus dan wordt het helemaal niet simpel denk ik. Als je het filmpje volledig bekijkt kun je ook zien dat de markeurs na de buitenrondes omhoog blijven. Als er een lijntje getrokken is, is het ook gemakkelijker om je op een kopakker te richten.

Let wel, ik ben zelf geen chauffeur, weet dus niet helemaal hoe het systeem werkt, ik weet het ook maar van wat ik er hier en daar over opvang.

En voor er kritiek komt dat het belachelijk is om met zulke machines op kleine percelen te werken, er zijn er hier ook veel grotere hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
3
WEERGAVES
340