tractor pulling Tractorpulling

111 tractor pulling Tractorpulling video's

MMaarten
Dit jaar en vorig jaar hebben we met de oude doos al heel wat oude foto's en films gepubliceerd vanop de tractorpulling's van weleer. Deze zondag is het een film van één uur, op gesplitst in twee stukken, die gefilmd is op de tractorpulling te Geluwe (B) die op 29 juli 1990 gehouden werd. Sleepwagen van dienst was hier de Stille genieter van het belgisch verbond BKTV.
De film was destijds gefilmd door de firma Messely-Mullebrouck in opdracht van de organisatie.
In het eerste deel zijn het vooral de kleinere tractoren die de pullings voor hun rekening namen, afgewisseld met enkele specials alsook beelden van de sponsers en de aanwezige machine's die ten toon gesteld werden.
In het tweede deel zijn het vooral de zwaardere klasse's die gefilmd werden waar de finale van tot 9 ton gespeeld werd door een Ursus 1224, JD 4050, Fiat 1580, Schlüter Special 2000 Tvl en een Same Galaxy 170. Een gans ander beeld dan nu !
Wie meer info wil over de tractorpulling Geluwe 1990 alsook oude foto's zien, kan terecht op deoudedoos.be/

Reacties

GROENEDEERE
De eerste stille genieter nog met de oude sleepboot zonder kammen (hydraulische) prachtig om de oude terminator te zijn voordat ze met de turbines gingen rijden.
roy jd3130
Prachtig filmpje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
1
WEERGAVES
3