Lely Dechentreiter

7 Lely Dechentreiter video's

MMaarten
De liefhebbers van oude oogstmachines komen dezer dagen zeker aan hun trekken bij De oude doos.be . Naar jaarlijkse traditie tonen we in september onze gespotte oude oogstmachines. Elk jaar trekken we er op uit en stoppen we bij heel wat oudere maaidorsers en persen. Die foto's verzamelen we dan en plaatsen die in de 'Zomer special'.

Op deze film, de eerste in de rij van een twintigtal oogstmachines, zien we er twee voor de prijs van één.
De oudste knar op dit veld is toch wel de Clayson M 103 van landbouwer Gheldof Westvleteren (B). Die Clayson kwam de Lely dechentreiter helpen die vroeger nog diende op het loonbedrijf van Veryser uit Oostende (B) en nu in handen is van landbouwer Liefooghe uit Westvleteren (B)
Wie een uitgebreide fotoreportage wil zien van deze twee golden oldie's samen, is steeds welkom op deoudedoos.be/
De zomerspecial verandert trouwens elke dag zolang onze voorraad maaidorsers strekt 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
2
WEERGAVES
738