John Deere 8420

12 John Deere 8420 video's

Miniplaat
Bemesten begin mei 2014 door loonbedrijf vroege op onze verregende percelen in Gees, Drenthe. Ondanks de grote trekker op dubbellucht en de relatief kleine tank was het soms nog spannend. Vandaar onze MX220 op dubbellucht erbij als sleeptrekker.

Reacties

Guy JD
Dat ding wordt wel afgetrapt, een gangetje lager kan geen kwaad of "normaal" gas geven, dat scheelt ook...
Miniplaat
@Guy JD
Haha ik snap wat je bedoelt, ik rijd met onze trekkers ook nooit op een dergelijke manier.. Maar ik moet er wel bij zeggen, het spande er vaak nogal om of de tank bleef lopen of dat het geheel vast zou komen te zitten. Zodoende werd er vaak opgeschakeld en met flink gas gereden. Dit was vaak voldoende om net door de nattigheid heen te komen..
Guy JD
Ik dacht al dat het met de nattigheid te maken had 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
2